De shoutbox wordt geladen... |
Titel | Vak | Type | Taal | Klas | Niveau | Score |
---|---|---|---|---|---|---|
Proef Elektrolyse pulsar | Scheikunde | Proef | 3 | VMBO | ![]() |
|
Proef Kruidnagelgeur Pulsar | Scheikunde | Proef | 3 | VMBO | ||
bereiding van een slecht oplosbaar zout | Scheikunde | Proef | Een ander niveau | ![]() |
||
6 VWO H11 p7 Titratiekromme / pH-meters uitgebreide uitleg | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
6 VWO H11 P7 Titratiekromme/ pH-meters | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
Bepaling bestanddelen van blanke vla, 6VWO | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
Bepaling van de hardheid van slootwater | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
Bepaling van de molecuulmassa van een organisch zuur | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ![]() |
|
Bepaling van het percentage koper in een stuiver, 6 VWO | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
Bepaling van het percentage koper in een stuiver, 6 VWO | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ||
Bepaling van het sulfietgehalte in witte wijn | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau | ![]() |
|
Chromatografische scheiding van aminozuren, 6 VWO | Scheikunde | Proef | ![]() |
Een ander niveau |